Батько намагався втекти через "кордон": В окупованому Криму загадково зникла 5-річна дівчинка (фото)

В анексованому Криму в селі Кропоткіне Роздольнеського району зникла п'ятирічна Даша Пилипенко. Про це стало відомо 13 листопада, передають Патріоти України.

До пошуків залучили близько 300 волонтерів і вертоліт. Відзначається, що дівчинку останнім часом виховував батько. 23-річна мати дитини перебувала на роботі в Китаї, але вилетіла додому одразу після того, як дізналася про те, що трапилося.

Правоохоронці почали опитування місцевих жителів. Особливу увагу привернув до себе батько Даші Олександр Пилипенко.

14 листопада він разом із молодшим сином намагався покинути територію Криму і перетнути адмінкордон з Україною. Однак у чоловіка не було при собі доручення на дитину для виїзду за кордон і його не пропустили.

Примітно також, що 12-го листопада батько Даші написав заяву в дитячому садку, в якій говорилося, що дівчинка і її брат не будуть відвідувати дошкільний заклад протягом двох тижнів. У цей час вони, за словами батька, повинні були проходити лікування. Після цього, не ставлячи до відома завідувачку і вихователів, батько піднявся в навчальні групи і забрав усі речі Даші і її брата.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...