"Батько наш - Бандера!". "Краще бути пр*дурком, ніж терористом": Андрій Данилко відреагував на заклик ексватажка "ДНР", а нині депутата Держдуми РФ Бородая заборонити "Сердючці" в'їзд до Росії

Виконання композиції "Батько наш - Бандера" розділило фанатів Данилка на тих, хто в ньому розчарувався, та тих, хто в захваті. Причому тих, хто з захопленням сприйняв виконання "Сердючкою" цієї пісні, розчарувала заява артиста, що Бандера не його герой

Вєрка Сердючка виконала пісню "Батько наш Бандера"Український співак Андрій Данилко, більш відомий як Вєрка Сердючка, відреагував на пропозицію колишнього ватажка "ДНР" та депутата Держдуми країни-агресора РФ Олександра Бородая заборонити йому в'їзд до Росії. На твердження, що в країні "своїх пр*дурків вистачає", артист відповів, що "краще бути пр*дурком ніж терористом", зазначають Патріоти України.

Таку заяву виконавець зробив в прямому ефірі ток-шоу "ГОРДОН" на YouTube, коли ведучі програми попросили прокоментувати скандал, який розгорівся днями в російських медіа.

Нагадаємо, що його причиною став невеликий ролик, напередодні опублікований в мережі, на якому Вєрка Сердючка заспівала композицію "Батько наш Бандера" на зйомках комедійного проєкту "Дизель шоу".

Після того, як відео завірусилося в Інтернеті, його почали активно обговорювати на російському ТВ. Зокрема, колишній ватажок "ДНР" Олександр Бородай в інтерв'ю одній з газет заявив, що співаку "варто б заборонити в'їзд" в країну.

"Я коли додому прийшов, поставив сумки, мені в Telegram приходить, що якийсь там колишній терорист хоче заборонити в'їзд Сердючці в Російську Федерацію, тому що у них своїх пр*дурків вистачає. А я кажу – краще бути пр*дурком, ніж терористом. Нехай забороняють, що хочуть", – сказав артист.

Андрій Данилко відреагував на заяву депутата Держдуми РФ

Він також додав, що і сам неоднозначно ставиться до особистості Степана Бандери, тому не вкладав політичний сенс в виконання цієї пісні.

Зі слів зірки, "Батько наш Бандера" – хіт в жанрі повстанських пісень, а найбільше йому подобаються рядки: "Ми за Україну будемо воювати".

Нагадаємо, терорист Бородай на виступ Данилка заявив російському ЗМІ наступне: «Существу по имени Верка Сердючка все позволено. Это типичное явление украинской политики. Вовка Зеленский и Верка Сердючка. Они, собственно, и представляют из себя украинское национальное самосознание, — заявил он. — Вся Украина с политической точки зрения представляет из себя беспрерывную клоунаду. Реагировать как-то серьезно на это я бы не стал. Хотя въезд в страну Верке Сердючке не помешает запретить. Хотя бы по той причине, что у нас своих придурков хватает. Нам чужие не нужны».

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...