"Батько наш Залужний, ЗСУ - сім'я": Українські воїни зворушливо привітали "залізного генерала" з днем народження (відео)

Сьогодні, 8 липня, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний святкує свій 50-й день народження. Так, під командуванням "залізного генерала" українські воїни змогли зруйнувати міф про "непереможну другу армію світу", якій ніколи не буде по зубах Україна, передають Патріоти України.

Так, воїни вирішили оригінально привітати головнокомандувача із ювілеєм, присвятивши йому пісню. Відео з привітанням Залужного поширилося у мережі.

Оркестр 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" заспівали зворушливу пісню про "батька Залужного" та велику дружню "сім'ю ЗСУ". "Всі в родині дружній: ти і він, і я. Батько наш Залужний – ЗСУ сім'я", – заспівали українські захисники.

Так, у пісні воїни розповіли, яка доля чекає на окупантів, які хочуть захопити нашу землю, і що загарбникам український наступ не зупинити, адже нам "чужого не треба" проте "за своє стоїмо до кінця".

"Наступ наш ніхто не зупинить, крізь вогонь йдемо до мети. Звільнимо свою Україну, ворогам зламаєм хребти", – йдеться у пісні. Також у пісні захисники наголосили, що на ворога чекає розплата за кожного загиблого "брата" та "сестру".


Сенсаційна знахідка на Київщині: Археологи виявили у Білогородці артефакт козацької доби, котрий музефікують для відвідин туристів

неділя, 8 вересень 2024, 6:50

Це село на околиці Києва в княжі часи було значним політичним і ремісничім центром, сліди колишньої значущості зберігала ще і 17 століття. Археологи Інституту археології НАН України знайшли унікальний артефакт у селі Білогородка на Київщині. Про це пов...

У Боярці декомунізували пам'ятник Павці Корчагіну (відео)

неділя, 8 вересень 2024, 6:20

Найбільш відома споруда містечка під Києвом, котра символізувала відомого на весь комуністичний світ героя автобіографічної книги Миколи Островського, поїхав у заслання. Відтепер пам'ятник знаходитиметься у Музеї монументального мистецтва тоталітарної ...