Батько працював у СБУ, чоловік - прихильник "ДНР": Що відомо про сестер, які влаштували скандал із паспортами України в Харкові

Батько жінок також є кращим другом колишнього мера Дружківки, а зараз - нардепа від ОПЗЖ.

На відео із викиданням паспортів та образою України, знятому біля аеропорту Харкова, були присутні четверо людей із документами. Двоє дорослих – сестри Людмила та Інна Паращенки, а також діти останньої, яка й знімала ролик. Обидві жінки народилися на Донеччині у Дружківці, а їхній батько до подій Євромайдану нібито працював у Службі безпеки України у Маріуполі. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва, передають Патріоти України.

За її даними, Інна Паращенко заміжня, її чоловік – громадянин Туреччини, а сама жінка, ймовірно, має сепаратистські погляди. "Це її діти кричали про Україна в д*пу", – зазначила Данилюк-Ярмолаєва.

Сестра Інни Людмила зараз мешкає у Харкові. Вона має сина, а також чоловіка Віталія Чмульова, який у соцмережах висловлював прихильність до "ДНР", а також її ліквідованих терористів "Гіві" та "Мотороли". "Свого сина вони виховують у любові до "ДНР", – написала журналістка.

Вона додала, що батько сестер "Україну на дух не переносив", а нещодавно він зник. Чоловік нібито може перебувати на окупованих Росією територіях Донбасу.

"Подейкують, у нашому локальному секторі Гази – консультує любімих апалчєнців. Батяня ще й ліпший дружок Валерія Гнатенка – це колишній мер Дружківки. Який нині депутат ОПЗЖ", – повідомила Ярмолаєва.

Нагадаємо, українку Людмилу Чмульову (Паращенко), яка нібито з дітьми викинула паспорти України й зняла це на відео, внесли в базу "Миротворця". Зауважимо, що в МВС "героїнею" скандалу назвали громадянку Інну П.

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, коментуючи випадок із викиданням паспортів, повідомив, що на жінку вже склали адміністративні протоколи за дрібне хуліганство й ухилення від нормального виховання дітей. Водночас вона з дітьми 19 травня все ж виїхала до Стамбула (Туреччина).


Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...