Батько та син працювали недалеко один від одного: Харківський пожежник безвтішно ридав на місці загибелі рідної людини (відео)

Син одного з рятувальників, що стали жертвами нічного удару РФ по Харкову, також працює в ДСНС. Він знаходився за декілька метрів від батька і відразу ж після вибуху зрозумів, що сталося. Про це у своєму Телеграм-каналі розповів міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко, передають Патріоти України.

На відео, яке оприлюднив міністр, молодий вогнеборець безвтішно плаче на місці атаки росіян. Кілька хвилин тому там загинв його батько, 52-річний рятувальник.

Загиблий Владислав Логінов присвятив своє життя роботі в пожежній службі. Його син, Володимир, також за прикладом батька став вогнеборцем і працював начальником караулу у сусідній пожежній частині.

Цієї пекельної ночі, одразу після перших вибухів, батько та син з колегами миттєво виїхали на місце удару. Владислав та Володимир працювали поряд, буквально за декілька будинків один від одного. Коли пролунав потужний вибух, син одразу зрозумів, що найімовірніше прилетіло туди, де був батько.

«Складно уявити емоції, що пережив чоловік, коли побачив закривавлене тіло батька. Велике горе для рідних, колег, друзів. Щиро співчуваю втраті кожної родини. Памʼятаємо всіх», – написав міністр.


Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...