Батько заявив, що помстився за молодшого сина: Спливли нові деталі вбивства дитини на Сумщині (фото, відео)

Сергій Бєлий, який підозрюється у вбивстві трирічного сина Олексія в Глухові Сумської області, розповів про мотиви злочину. З його слів, він помстився за молодшого сина. Нібито Альоша мало не скалічив іншу його дитину. Про це йдеться в сюжеті ТСН. У місцевій поліції розповіли, що чоловік міг мати деякі розлади психіки, зазначають Патріоти України.

"За словами матері, чоловік мав певні психічні розлади і тому вона дуже хвилювалася за дитину", – повідомив представник поліції Сумщини Володимир Крупецький.

За словами сусідів, убитий хлопчик був із багатодітної сім'ї. Двоє старших дітей – від попереднього шлюбу матері, а двоє молодших – від нинішнього чоловіка. Сусіди розповіли, що в жінки кілька років тому загинув 10-річний син, він буквально потонув на її очах. Ця трагедія і звела її з Бєлим, який потім став її чоловіком. Також сусіди відзначили, що сім'я була нормальною, а чоловік любив дітей.

Директорка Глухівського НВК №4 Елла Гурець сказала, що дитину з дитячого садка частіше забирав батько. Документів, що підтверджують його психічні розлади, немає.

Після затримання чоловік розповів, що давно планував вбивство дитини. Бєлий говорив, що ще рік тому хотів вивезти і залишити хлопчика. "Помстився йому за молодшого брата. Він його двічі мало не скалічив, майже розбив голову", – говорив Бєлий.

Нині ведеться слідство. Додамо, що вбитому хлопчикові в день смерті мало виповнитися чотири роки.

Боротьба тривала 10 днів: Легендарний боксер-чемпіон помер після нападу епілепсії за кермом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:22

Колишній чемпіон Великобританії та Європейського союзу з боксу Віллі Лімонд помер у віці 45 років, повідомив його син у соціальних мережах. З Лімондом, який виграв 42 зі своїх 48 боїв на професійному рингу з 1999 по 2023 рік, 6 квітня стався епілептичн...

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...