Батьки, будьте обачними! У Маріуполі однорічний малюк випав з вікна на очах у матері

Жінка відкрила вікно, тримаючи дитину однією рукою, і на мить відвернулася.

Москітна сітка - дуже небезпечна для малюків річ. Ілюстрація: УНІАН.

У Маріуполі з вікна другого поверху випав малюк віком 1,4 року, який сперся на москітну сітку. Дитина знаходилася в кімнаті з мамою і її знайомою, яка доглядала за хлопчиком. Про це повідомляється на сайті Центрального відділу поліції, передають Патріоти України.

Жінка відкрила вікно, тримаючи дитину однією рукою, і на мить відвернулася. В цей час малюк вислизнув з рук і разом з москітною сіткою випав з вікна. Хлопчик отримав численні травми.

Правоохоронці нагадують, що дитину не слід випускати з уваги ані на хвилину. Деякі сподіваються, що москітна сітка врятує дитину, але вона не витримає її вагу, яким би не був малюк. Не варто також сподіватися, що вона сильно уповільнить швидкість падіння.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...