Батьки були шоковані: Вчителька організувала у своєму класі секретний бійцівський клуб

У Таллахассі, США, вчителька середньої школи організувала у своєму класі незаконний бійцівський клуб із правилами. Як пише dailystar.co.uk, 23-річна Енджел Футман дозволяла учням битися "30 секунд, без криків і телефонів", передають Патріоти України.

Згідно з повідомленнями, поліція заарештувала викладачку, яка спостерігала зі свого столу, як учні "відривали одне від одного шматки". Декілька шестикласниць пожалілися адміністрації школи, що Футман перетворила свій клас на секретний бійцівський клуб.

Згідно з судовими документами, учні розповіли слідчим, що вони брали участь у запланованих бійках у шкільний час, і стверджують, що їх знову запрошували для додаткових бійок-реваншів. Співробітникам також представили декілька відеороликів, знятих під час дитячих конфліктів.

Зі свого боку, викладачка заперечувала те, що організовувала бійки, але визнала, що не повідомляла про це керівництво і не подавала звітів про неправомірні дії.

Зрештою її було звинувачено за чотирма пунктами звинувачення у сприянні правопорушенню неповнолітнього. Її заарештували та відпустили. Футман має постати перед судом на початку травня.

На Дніпропетровщині чоловік вдарив ножем співробітника ТЦК

субота, 18 травень 2024, 18:41

У місті Синельникове, що на Дніпропетровщині, чоловік із ножем на співробітника територіального центру комплектування та соціальної підтримки, який роздавав повістки. Про це повідомляє офіційний Telegram-канал Сухопутних військ ЗС України, передають Па...

Важко усвідомити, що людство було спроможне на таке 5000 років тому: Британці зробили важливе відкриття щодо таємниці спорудження єгипетських пірамід

субота, 18 травень 2024, 18:17

Хоча фізичні механізми створення цих грандіозних пам'яток історії стають дедалі зрозуміліші, масштаби процесу не перестають дивувати дослідників, як і знання та майстерність прадавніх єгиптян. Ймовірно, стародавні єгиптяни могли використовувати водойму...