Батьки до не підозрювали до останнього: У Британії 11-річна дівчинка стала наймолодшою мамою

У Великій Британії 11-річна дівчинка стала мамою. Вона народила здорову дитину на 31-му тижні вагітності, а її батьки до останнього не помічали, у якому стані знаходиться донька. Про це повідомило видання The Sun, зазначають Патріоти України.

Дівчинка завагітніла у віці десяти років і народила наприкінці червня. Сьогодні вона вважається наймолодшою мамою в країні. За словами лікарів, породілля і немовля почуваються добре, у них міцне здоров'я.

При цьому для батьків малолітньої мами її пологи стали справжнім шоком. Виявляється, вони навіть не помітили, що дівчинка була вагітною. Лікарка Керол Купер прокоментувала виданню цей випадок. За її словами, середній вік статевого дозрівання у дівчаток – 11 років, хоча деколи це трапляється навіть у 8 років.

Вага впливає на багато гормонів, а оскільки діти в наш час важать більше, то пубертатний період у них починається раніше каже медик. "Це наймолодша мама, про яку я чула. Пологи в такому віці дуже небезпечні. Дитина може з'явитися на світ дуже маленькою або можуть статися передчасні пологи, чи розвинутися інфекції", – зазначила Купер.

Попередній наймолодшій мамі в Британії Трессі Міддлтон було 12 років, коли вона народила в 2006 році. А у 2014 році народилася дитина у 12-річної мами та 13-річного батька – це найнижчий сукупний вік британських батьків.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...