Батьки і дитина в окупації: На Київщині жінка намагалась вчинити самогубство через війну (фото)

У селі Софіївська Борщагівка Київської області жінка намагалась вчинити самогубство. Вона розповіла, що перебуває у складному психологічному стані, оскільки через війну її батьки та 4-річна дитина залишились в окупованих регіонах України. Про це повідомили у поліції Київської області, передають Патріоти України.

Правоохоронці розповіли, що до них зателефонували місцеві жителі та повідомили про те, що на даху недобудованої багатоповерхівки перебуває жінка. Поліція прибула на місце події та врятувала її.

Правоохоронцям жінка повідомила, що перебуває у складному психологічному стані, оскільки її батьки та 4-річна дитина залишились в окупації. Поліція доправила жінку додому.

Литва може допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку: Міністр виступив із заявою

четвер, 25 квітень 2024, 16:22

Литва може сприяти Україні в поверненні чоловіків призовного віку. Однак спершу варто дочекатися, як цю процедуру реалізовуватимуть у Польщі. Про це заявив міністр оборони Литви Лаурінас Кащюнас, передають Патріоти України. Очільник литовського оборонн...

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...