Батьки їздили по знахарях і мазали якоюсь маззю: У Чернігові дворічна дівчинка померла від страшних опіків

У Чернігові у обласній лікарні 2 серпня померла 2-річна Леся Г* з села Григорівка. У дитини були важкі опіки, а батьки запізно звернулися за професійною медичною допомогою. Про те, як сталося так, що дитина опинилася у такому стані, повідомляє видання Gorod.cn.ua, зазначають Патріоти України.

2-річну Лесю ушпиталили до лікарні лише через 5 днів після того, як вона отримала опіки. Впродовж двох тижнів дівчинка боролася за своє життя, але медикам не вдалося її врятувати, оскільки, за їхніми словами, дитину привезли запізно. Леся з двійнят, її брату Павлику вдалося обійти ємність з окропом.

Того дня батьки дітей 18-річна Дата та 29-річний Іван різали птицю і закип’ятили воду. Дівчинка сіла у миску з окропом і обпекла сідниці, спину та живіт. Батьки лікаря не викликали і до лікарні дитину не доправляли, натомість заходилися займатися самолікуванням - їздили по знахарях із сусідніх сіл, ті дали їм якусь мазь.

Лише на п’ятий день, коли до них навідалася матір чоловіка і побачила страждання дитини, змусила батьків відвезти Лесю до лікарні.

Виявилося, що мама дівчинки навчалася на медика, але через заміжжя навчання припинила. Подружжя, за словами сусідів, цілковито благонадійне, і родина на обліку соцслужб не перебувала.
Нині поліція з’ясовує всі обставини трагедії. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство). Можливо, у процесі слідства справу перекваліфікують.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...