Батьки кричали у паніці: В Одесі патрульні врятували життя дитини - хлопчик помирав на руках

В Одесі медики врятували життя дитини, завдяки допомозі небайдужих патрульних. Про це повідомляє ТСН, передають Патріоти України.

Як все сталося

В Одесі до патрульних підбіг батько маленького хлопчика і попросив про допомогу. Річ у тому, що він через затори не міг проїхати зі своїм сином до лікарні. Хлопчикові було дуже погано і він задихався. Коли зневірений чоловік побачив поліцейських, він кинувся до них з проханням. "Я кричав у паніці. Кажу: "Допоможіть, у мене дитина вмирає в машині. Супроводьте нас до лікарні", - згадує події чоловік.

Герої-поліцейські

Поліцейська машина швидко підхопила батька з дитиною і помчала в лікарню. Там один з копів схопив дитину на руки й побіг за допомогою. Через кілька хвилин медики реанімували хлопчика. За їхніми словами, відлік йшов на хвилини, а патрульні врятували йому життя.

"Стан був дійсно важкий. Йому була терміново потрібна допомога. Він потребував термінової госпіталізації", - розповів керівник реанімаційного відділення Володимир Босенко. Мама дитини повідомила, що зараз її син в порядку і вже грає з іграшками. Лікарі не з'ясували, що ж саме сталося з дитиною.

"Дитина вмирала на руках. Виїхавши на Балківську, не було можливості проїхати. Ми сигналили і кричали з вікна. Просили, щоб пропустили, тому що дитина переставала дихати в машині", - розповів мати хлопчика Тетяна Копуткова. Батьки дуже вдячні поліцейським, які врятували життя їхнього сина, доставивши вчасно до медиків. Малюк пробуде в лікарні кілька днів для чіткої постановки діагнозу.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...