Батьки не втрачали надії: На Полтавщині знайшли мертвим 19-річного хлопця, який зник при загадкових обставинах (фото)

У Полтавській області знайшли мертвим 19-річного юнака, якого розшукували як безвісти зниклого. Тіло виявили у лісі на відстані кілометра від місця проживання загиблого, передають Патріоти України.

Про це повідомила пресслужба Нацполіції області. Зазначається, що про зникнення хлопця, мешканця селища Шишаки, повідомили правоохоронцям його рідні. Юнак пропав у ніч з 25 на 26 вересня.

Поліцейські відразу почали пошуки хлопця, до них долучилися рідні, друзі, волонтери та небайдужі місцеві жителі. Юнака розшукували майже добу.

Загиблого виявили в яру у лісі. Тіло юнака знаходилось за кілометр від його дому. Чому і як загинув молодий хлопець – наразі невідомо. За попередніми даними, зовнішніх ознак насильницької смерті на тілі не було.

Як повідомили в поліції, за фактом загибелі відкрито кримінальне провадження за статтею умисне вбивство (частина 1 статті 115 Кримінального кодексу України) Наразі слідчі встановлюють причини та обставини трагедії.


У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...