Батьки обурені: Вчительку з Луцька звинуватили в знущаннях - довела дівчаток до істерики і змусила роздягнутися

Учні школи №15 у Луцьку звинуватили свою вчительку в знущаннях - вона нібито довела кількох дівчаток-підлітків до істерики та змусила їх роздягнутися до білизни, передають Патріоти України.

Історію розповіла місцева Instagram-спільнота "For Луцьк". Там стверджують, що вчителька математики з 35-річним стажем Лілія Волога нібито зі скандалом розбиралася, хто курив вейп у класі.

"На перерві у мене в класі парили, і тут заходить вчителька й побачила пару, почала кричати, обзивати... Я їй сказала, у мене нічого немає, потім вона всіх вигнала, і залишила мене і двох однокласниць, і говорила роздягатися до трусів і ліфчика, потім роззуватися..." – розповіла одна з учениць.

На запитання про те, чи виконали діти вимоги вчительки, дівчинка розповіла, що вони роздяглися, "тому що вона змушувала і довела до істерики".

Директор школи Олег Гребенюк дав коментар щодо інциденту виданню "Конкурент". Він визнав, що конфлікт у вчительки з цими трьома ученицями був, але інформацію про роздяганні дітей не підтвердив. Від інших коментарів директор відмовився.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...