Батьки проігнорували щеплення: В Івано-Франківську 3-річну дитину вводили в кому, аби врятувати від правця

В Івано-Франківську лікарі ввели в кому 3-річну дитину, аби врятувати її від правця. На щастя, медикам вдалося врятувати життя дівчинки від смертельної недуги. Про це повідомив гендиректор Івано-Франківської обласної дитячої лікарні Тарас Мельник. Як зазначив лікар, ускладнення хвороби спричинило те, що дитина не була вакцинована, передають Патріоти України.

Він також закликав батьків не нехтувати вакцинацією дітей, оскільки це може призвести до катастрофічних наслідків. Так, після подолання смертельного захворювання попереду на дівчинку чекає тривалий процес реабілітації.

"Нашим спеціалістам вдалося врятувати цю трирічну дівчинку від правця. Це – смертельно небезпечна недуга! 24 дні штучної вентиляції легень та дорогих імунозамісних препаратів, трахеотомія і навіть штучна медикаментозна кома – ось що пережила дитина. А попереду ще тривала реабілітація. Все тому, що вона не була вакцинована. Здоров'я та життя ваших дітей у ваших руках, не забувайте про це. Адже далеко не кожен такий випадок має щасливий кінець", – написав Тарас Мельник у Facebook.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...