Батьки прикували ланцюгом до батареї, "щоб не втік": Патрульні врятували 7-річного хлопчика у Кривому Розі (фото)

У Кривому Розі з 7-річного хлопчика, якого прикували до батареї, постійно знущалися і били батьки. Поліцейські були збентежені, побачивши дитину в такому стані. Про деталі операції з визволення хлопчика написав у соцмережі перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, передають Патріоти України.

“Мати з вітчимом прив’язали мене, закрили в будинку та пішли з дому”, — плачучи повідомив поліцейським Кривого Рогу хлопчик, написав Білошицький.

За його даними інспектори Дмитро Денисов та Олег Ковбаса негайно прибули на вулицю Вітчизни, а зайшовши у двір, одразу почули дитячий плач. У вікні ж патрульні побачили жахливу картину: хлопчик сидів на ліжку, прикутий ланцюгом до батареї.

"Інспектори вже були готові силою зайти до приміщення, проте із сусіднього подвір’я до поліцейських вийшла бабуся дитини та допомогла інспеторам зайти до приміщення. Хлопчика одразу звільнили", - повідомив Білошицький.

За його словами, пліцейським дитина розповіла, що постійно потерпає від домашнього насилля, її б’ють і принижують, тому жити вдома вона не хоче. Батьки ж хлопчика, яким зателефонували патрульні, пояснили, що дитина нібито постійно тікає з дому, тому вони вирішили пристебнути його та пішли на роботу.

Наразі життю чи здоров’ю хлопчика нічого не загрожує. "Його подальшу долю вирішать відповідні служби, які викликали на місце події інспектори. Що до батьків - на місце було викликано слідчо-оперативну групу для документування подій і надання подальшої кримінально-правової кваліфікації", - підсумував Білошицький.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...