Батьки пили, брата вбили: Нові подробиці про родину жінки, яка відрізала голову дитині в Харкові

Незважаючи на нетовариськість, підозрювана у вбивстві здавалася сусідам приємною жінкою.

Тетяна П'янова не здавалася людям ненормальною. Фото: Типовий Харків.

Сусіди Тетяни П'янової, яку підозрюють у вбивстві 13-річної доньки Христини у Харкові, розповіли страшні деталі про сім'ю жінки. За їх словами, батьки затриманої пили, а одного з її братів – вбили. Такі версії вони розкрили виданню "КП в Украине", повідомляють Патріоти України.

Сусіди зазначили, що хоч сім'я П'янової переїхала в селище Подвірки давно, але "своєю" так і не стала, ні з ким особливо не спілкувалася. Так, одна з мешканок селища Ірина розповіла, що підозрювана у вбивстві та її родичі жили не зовсім благополучно, але конфліктів з ними не було.

"З тих пір, як в'їхали, жодного ремонту не було, як заселилися, так і живуть. По мамі (Ймовірно, мова йде про затриману. – Ред.) я б не сказала, що вона алкоголічка, не бачила, щоб вона тут валялася. Але в тому, що в цьому будинку відбувалося незрозуміло-що, – впевнена. Люди – вони як були, так і залишилися чужими", – зазначила та.

За словами ще однієї сусідки Олени, життя сім'ю П'янової "покидало": батьки жінки пили, було багато дітей, але один з братів – глухонімий, другого – вбили, ще один брат теж вживав алкоголь.

"Батьки у них були питущі, бідність за ними ходила. Були чутки, що хтось із них навіть кредитів набрав і що будинок під заставою був, хотіли забрати. Заміжня була Тетяна чи ні, я не знаю. Донька у неї одна, батька дівчинки я не бачила. Щоправда, кілька разів помічала, що до них у двір чоловіки приходили, але хто вони такі – не знаю", – підкреслила вона.

Водночас мешканка селища сказала, що, незважаючи на нетовариськість, підозрювана у вбивстві здавалася приємною жінкою. "Завжди "здрастуйте", нічого за нею не помічала, а така поведінка, як ходіння голою, це взагалі для неї не характерна. Скажу так: особливих дивацтв не було. Тетяна віком трохи старша за мою доньку, ще в школі намагалася дружити з місцевими дівчатами, але вони не хотіли, тому що Тетяна ставала агресивною, часто кричала", – додала односельчанка П'янової.

Ще одна сусідка, яка не захотіла представитися, розповіла про чутки, що батько вбитої дівчинки нібито зараз у тюрмі, але загалом про нього нічого не відомо. Водночас всі вони зазначили, що, незважаючи на бідність, мати доньку любила. А про дівчинку казали, що та була привітна і красива.

Таємна "допомога"? Компанії з Індії та Китаю постачали росіянам отруйне м'ясо

середа, 24 квітень 2024, 17:59

У м'ясі буйволів з Індії, яке в Росії часто видають за яловичину і продають по всій країні, Россільгоспнагляд виявив бактерії групи кишкової палички, а в курячих грудках з Китаю, що поставляються на російський ринок, знайшли сальмонеллу. Про це пише ...

Прийшла повістка, але є бронь: Українцям пояснили, чи потрібно йти до ТЦК

середа, 24 квітень 2024, 17:47

В Україні суттєво змінилася правила вручення повісток та покарання за неявку до ТЦК, і кожен військовозобов'язаний знає, що на повістку потрібно реагувати, щоб не потрапити у халепу, передають Патріоти України. Але що робити тим, хто раніше отримав бр...