Батьки у розпачі, а лікарі звинувачують їх: На Волині померла 1,5-річна дівчинка - медик просто відмовилася її оглядати (фото)

На Волині померла півторарічна дівчинка, яку напередодні відмовилася оглядати сімейна лікарка. Маленької Юліани не стало в ніч на п'ятницю, 14 травня. Батьки у розпачі, адже лікарі винуватять у смерті доньки саме їх. Про це повідомляє uagit.tv, передають Патріоти України.

Дитину 2019 року з села Глухи привезли до лікарні у смт Старі Вижівці з дуже високою температурою. Маленька померла цієї ж ночі. За словами мами дівчинки Катерини Курилюк, батьки зверталися за допомогою до сімейного лікаря, коли дитині стало зле.

Медик відмовилася приїхати оглянути Юліану, мотивувавши це тим, що вона, мовляв, "не повинна працювати цілодобово". Тепер батьки у розпачі. Вони втратили дитину, а лікарі намагаються (зі слів матері) перекинути провинну в смерті доньки на них.

"У Старій Вижівці (Волинська область), сімейний лікар відмовилась оглянути хвору дитину. Дівчинка 2019 року народження померла. Хто вбиває наших дітей? Такі лікарі чи медична реформа? Чи задоволені українці роботою сімейних лікарів?" - йдеться в дописі одного із користувачів Facebook.

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...