Батьки відбудуться штрафом: В одній зі шкіл Києва старші учні знущались із 11-річного хлопчика та знімали відео

У одній зі шкіл Голосіївського району Києва старші школярі змусили 11-річного хлопчика руками прибирати шкільний туалет, а самі зняли це на відео. Правоохоронці провели профілактичну бесіду з дітьми. Їхнім батькам загрожує штраф. Правоохоронці встановили, що ролик, на якому діти знущаються зі школяра, розмістив в інтернеті один з кривдників, зазначають Патріоти України.

На відео – у приміщенні вбиральні школи школярі зі сміхом спостерігають за тим, як молодший учень, тримаючи в руках невеликий шматок паперу, прибирає туалет. У поліції Києва повідомили, що їм вдалося встановити навчальний заклад, в якому трапився інцидент та його учасників – ними виявилися троє учнів 7 класу. "Поліцейські спільно з адміністрацією закладу освіти поспілкувалися з учнями та батьками. Діти визнали, що вчинили негідний вчинок та пообіцяли ставитися з повагою до інших,", – розповіли правоохоронці.

Крім того, поліціянти склали адміністративний протокол на батьків старших хлопців – їх можуть визнати винними у невиконанні обов'язків щодо виховання дітей (стаття 184 КУпАП). Дорослим загрожує штраф.

"Поліція Києва закликає батьків приділяти більше уваги вихованню дітей, аби молодь мала повагу та не вдавалась до принижень інших! Якщо хтось став жертвою або свідком такої поведінки – обов’язково повідомляйте вчителів та поліцію", – додають правоохоронці.

Нардеп побив людину в центрі Києва (відео)

четвер, 12 вересень 2024, 22:02

Увечері в четвер, 12 вересня, до поліції Києва надійшло повідомлення від чоловіка про побиття у центрі столиці. Потерпілий зазначив, що його вдарив народний депутат України. Про це повідомили у пресслужбі столичної поліції, передають Патріоти України. ...

Батьки відбудуться штрафом: В одній зі шкіл Києва старші учні знущались із 11-річного хлопчика та знімали відео

четвер, 12 вересень 2024, 21:42

На відео – у приміщенні вбиральні школи школярі зі сміхом спостерігають за тим, як молодший учень, тримаючи в руках невеликий шматок паперу, прибирає туалет. У поліції Києва повідомили, що їм вдалося встановити навчальний заклад, в якому трапився інцид...