Батьки заробляють на власних малюках: Дитячий омбудсмен звернувся до поліції через "роман" восьмирічної українки та блогера

Юна модель публікує фото та відео, на яких позує у відвертих «луках» і навіть цілується зі своїм хлопцем.

Уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба відреагував на скандал через стосунки 8-річної українки з 13-річним блогером, передають Патріоти України.

Як написав Кулеба в Facebook, він з цього приводу звернувся в Генпрокуратуру, МВС і кіберполіцію. Він залишив коментар під відповідним постом. У соцмережах користувачі продовжують обурюватися через ситуацію, тому в коментарях вони попросили посприяти політиків.

Зазначимо, що 8-річна Мілана Маханець і 13-річний Паша Пай публікують в соціальних мережах знімки, на яких демонструють обійми і поцілунки. Раніше сама дівчинка підтвердила в соцмережі, що вони почали зустрічатися.

До слова, мати дівчинки Дарина Маханець повністю підтримує дочку. Вона каже, що дітей ніхто не змушував показувати відносини і у них дійсно любов. Також вона заявляє, що "це їхнє життя і вони самі розберуться".

Як пише експерт-кримінолог Анна Маляр в Facebook, за такі дитячі фото в мережі повинна наступати кримінальна відповідальність. "Це зрежисований батьками, публічний "роман" 8-річної дівчинки і 13-річного хлопчика. Дівчинка має мільйони підписників в різних соцмережах. Мільйони дітей хочуть так само стати об'єктами збудження для педофілів і заробляти на цьому гроші", - заявила експерт.

Вона також зазначила, що перш за все, це посягання на нормальний статевий розвиток дітей, які це дивляться і які це зображують.

Співзасновник "Культурного десанту" пояснив, чому відмовив Лободі і Потапу у виступі на передовій

неділя, 28 квітень 2024, 20:06

Співак, музичний продюсер і співзасновник Культурного десанту Олександр Чемеров на проєкті Муз_Тренд розповів, що не вірить у щирі наміри Лободи і Потапа і тому ці артисти не виступають на передовій перед захисниками України, передають Патріоти України...

"Нас фінансує... Пенсійний фонд": Як військовий "Дід" веде чоловіків 60+ нищити окупантів

неділя, 28 квітень 2024, 19:55

Проти армії Російської Федерації ведуть "неофіційну" війну українські дідусі, яких об'єднав у ротно-тактичну групу 67-річний Олександр Таран - по-фронтовому "Дід". Йдеться про бійців, що не входять до складу Збройних сил України через літній вік. Однак...