Батьки жертв самі приводили доньок на навчання: У Німеччині викладач Корану виявився педофілом

У німецькому місті Бохум судять 30-річного сирійця Захеда К., який переїхав до Німеччини й заробляв на життя приватними уроками з арабської мови та Корану. Вихідця з Алеппо звинувачують у нарузі над шістьма дівчатками віком від 5 до 9 років. Про це пише BILD, передають Патріоти України.

За матеріалами слідства, батьки жертв сексуального насильства самі приводили своїх дочок у квартиру Захеда для навчання. Слідчі встановили, що з 2018 року обвинувачений щонайменше 11 разів домагався маленьких дівчаток під час своїх занять.

В обвинувальному висновку йдеться, що викладач-педофіл хапав своїх учениць за сідниці та цілував із язиком. Дві жертви насильства розповіли поліції, що вчитель змусив їх частково роздягтися та стати навколішки, а потім торкався їхнього тіла.

Прокурор Наталія Зільбернагель також заявила, що має свідчення про один випадок зґвалтування Захедом своєї учениці. Перед початком судового розгляду справи адвокат обвинуваченого заявив, що його підзахисний, можливо, визнає свою провину. Але в суді Захед повністю заперечив висунуті проти нього звинувачення.

За інформацією видання, у землі Північний Рейн-Вестфалія збільшилася кількість випадків сексуального насильства над дітьми. За статистикою правоохоронних органів, минулого року зафіксовано 5065 подібних злочинів, що на 22,6% більше, ніж 2022 року.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...