Бацька шаленіє від протестів: Лукашенко раптово видав, що спецслужби США створили в Києві "центр із розгойдування планети"

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що спецслужби США створили в Києві й під Варшавою центри для роботи проти його країни. Як повідомляє БелТА, під час відвідування "Гомсельмаша" він розповів, що в цей період проти Білорусі працюють найпотужніші спецслужби світу, передають Патріоти України.

"США – вони під Варшавою центр створили, а зараз у Києві створили. Аби це я сказав, але ми з росіянами, розвідки наша і російська попрацювали, побачили ці центри. Жодного поляка там немає. Це тільки територія. Там усі американці сидять – розумні, талановиті, здібні люди", – зазначив Лукашенко.

За його словами, США, використовуючи інтернет, сучасні технології, "качають всю планету". "Ось ви створили, ви качали, ви втручалися в чужі вибори, ось отримали самі. Це їм, розумієте, поперек горла Білорусь, треба зім'яти. Не вийде!" – попередив президент.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно