Бацька щось готує? Очевидці зафіксували переміщення ЗРК у Білорусі поблизу кордонів із Польщею та Литвою (фото, відео)

У Білорусі поблизу кордонів з Литвою помітили розгортання зенітно-ракетних комплексів С-300. Також переміщення ЗРК помітили і під Волковиськом, за 50 км від кордону з Польщею. Про це повідомляє Telegram-канал "NEXTA",зазначають Патріоти України.

Відзначається, що частина ЗРК проїхала повз Мядельську центральну районну лікарню. Місто Мядель розташоване недалеко від кордону з Литвою (близько 50 км).

Також зенітно-ракетні комплекси розгорнули в полі між селами Кулики і Бояри Мядельского району Білорусі.

Зазначимо, що днем раніше, 29 червня, колону білоруської військової техніки помітили на трасі М-1 біля міського селища Замосточчя під Мінськом. Там їхали БТР, вантажівки і зенітно-ракетні комплекси, повідомив Telegram-канал "Беларусь Сейчас"

Додамо, що в Мінську проходила зустріч незаконного обраного президента Білорусі Олександра Лукашенка і секретаря Ради безпеки РФ Миколи Патрушева. Під час переговорів обговорювали питання співпраці двох країн у військово-технічній сфері, а також у сфері безпеки.

Перейдуть в онлайн-формат: Росія скасовує проведення ходи "Безсмертний полк"

вівторок, 23 квітень 2024, 19:40

У Москві скасовано проведення ходи «Безсмертний полк» 9 травня. Натомість подія відбудеться в онлайн-форматі. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на організаторів акції, передають Патріоти України. Як заявила перша заступниця голови комітету...

"Ніхто з його рідні в РФ більше не живе, але...": Легенда українського тенісу звинуватив зірку Росії в лицемірстві

вівторок, 23 квітень 2024, 19:28

За словами спортсмена, він вважає Медведєва лицеміром, який не висловився про війну в Україні. «Я знаю, що він із сім'єю виїхав із Росії у 2017 році. Ніхто з його близьких у Росії не живе. Але він, як риба, набрав у рот води, він досі мовчить і нічого ...