"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України.

Це випливає з національного індексу тривожності, який опублікувало російське видання "Комерсант". У попередньому році такі самі страхи, пов'язані з ударами дронів та диверсіями, також лідирували у рейтингу тривожностей серед росіян.

Проте за останній рік рівень тривожності росіян зменшився. Якщо в січні–березні 2023 року загальний індекс тривожності через ці чинники склав 683,4, то у першому кварталі цього року його величина знизилася до 148,3. Тривогу щодо диверсій та безпілотників посилювали також часті вибухи у Білгородській області.

На другому та третьому місцях у списку основних страхів росіян розташовуються аварії на тепломережах та знос інфраструктури ЖКГ (123,7), а також теракти (122,7). Причиною занепокоєння стали став вихід із ладу комунальної інфраструктури у Підмосков'ї, Тульській, Тамбовській та інших областях Росії цієї зими.

Страх щодо терактів ще більше загострився після нападу терористів на концертний зал "Крокус Сіті Холл", унаслідок якого загинули 145 людей, а 551 постраждали. Жорстокість та масштаб цього нападу шокували росіян, але ця реакція швидко втратила актуальність на фоні інших подій, тому цей страх не вийшов на перше місце у рейтингу.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...