"Бавовна" вийшла на славу? В окупованому Маріуполі пролунали вибухи, місто частково знеструмлене, - Андрющенко

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомив про серію вибухів в окупованому росіянами місті, прильоти і знеструмлення у деяких районах, передають Патріоти України.

"Маріуполь. Зафіксовано більше 5 вибухів". Згодом Андрющенко повідомив про щонайменше два прильоти між "Невським" та Агробазою в напрямку селища Мангуш.

"З характеру атаки – спочатку було викрито базування ППО, а потім самі системи ППО приймали подарунки.

Окрім того, попередньо надходить інформація про прильоти чи падіння уламків у районі Білосарайської Коси та Мелекіне Маріупольського району. Уточнюємо". "Також в частині міста зникло електропостачання. Чогось. Центральний район – Новоселівка –блекаут повний".

Ада Роговцева відзначає своє 87-річчя. Вітаємо культову українську актрису, патріотку та волонтерку

вівторок, 16 липень 2024, 13:59

Легендарна українська акторка Ада Роговцева за свої 87 років життя, які святкує 16 липня, пережила чимало речей: від смерті коханого, з яким познайомилася в університеті, до втрати сина через онкологію. Але попри важкі випробування долі, вона не опуска...

Покращень не буде? Відключення світла стануть звичним явищем для українців, - The Economist

вівторок, 16 липень 2024, 11:05

Через значну руйнацію енергосистеми та брак грошей й часу на відновлення, відключення світла стануть звичним явищем для українців. Про це повідомляє видання The Economist, передають Патріоти України. "Залишилося надто мало часу і надто мало мільярдів д...