"Бажали смерті дитині. І це писали українці!": Легендарна снайперка розповіла про хейт від підписників

Українська військовослужбовиця, яка зараз перебуває на останніх місяцях вагітності, Євгенія Емеральд розповіла в інтерв'ю, передають Патріоти України.

Про хейт, який ллється на неї в соцмережах. Жінка стверджує, що конкретної причини немає - незадоволені підписники можуть зачепитися за будь-який привід, аби залишити "отруйний" коментар. Раніше її це обурювало і засмучувало, адже вона не розуміла, чим саме не догодила українцям, а зараз ставиться до хейту філософськи і з гумором.

"Коли це все почало відбуватися, у мене був шок. Я не була готова, що стільки бруду виллється. І писали українці українською мовою. Росіяни мене ненавидять, пишуть щодня, а тут ще й українці. Був момент, коли я думала: "Навіщо мені це все потрібно? Я 4 рази мало не втратила життя заради цих людей, цієї країни. Щоб мене потім хейтили і різну гидоту писали?". Писали, щоб я померла, щоб моя дитина не народилася. І це писали українці. Було бажання кинути все, перестати допомагати людям, виїхати де-небудь в США або Іспанію, сидіти біля моря і забути про все. Але це була миттєва слабкість. Потім я зібралася", - розповіла Емеральд.

Зараз вона часто читає коментарі, щоб посміятися або отримати додаткову порцію мотивації. Захисниця зізнається, що вже не ображається на недоброзичливців, і полюбила давати інтерв'ю саме для того, щоб дати привід себе обговорювати: "Коли мені потрібна додаткова мотивація, я заходжу, читаю коментарі, вони мене надихають. Якщо раніше мені не хотілося давати інтерв'ю, було лінь, то тепер думаю: "Ні, треба ж народу нової інформації, як же вони без мене будуть, їм же треба щось обговорювати". Тому все добре. Тепер навпаки - люблю підливати якусь інформацію. Я вже почала отримувати задоволення. Такий садомазохізм хейтерський".

Джерело: 24 канал

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...