"Бедность и быстрая смерть": Вчені шокували "діагнозом" для 30-річних мешканців Землі

Так званому поколінню мілленіалів - тих, хто народився у 1981-1996 роках, загрожує бідність і швидка смерть. Через це вони не зможуть домогтися успіху в кар'єрі. Такі сумні перспективи нині 28-38 річним дала Федерація незалежних американських страховиків (BCBS), яка займається страхуванням здоров'я майже половини населення США. Дані дослідження опубліковані на сайті організації, передають Патріоти України.

Зазначається, що мілленіали втрачають здоров'я швидше, ніж попереднє "покоління Х" (люди, які народилися у 1961-1981 роках), а смертність серед них на 40 відсотків вища.

Дослідники назвали також головні недуги цього покоління. Зокрема, вони часто страждають гіпертонією, мають високий рівень холестерину. Крім цього, їх мучить важка депресія, а також зустрічається високий відсоток самогубств і смерті від передозування.

"Мілленіали — найосвіченіше покоління, яке коли-небудь бачив світ. Однак їхні проблеми зі здоров'ям можуть перешкодити досягти успіху", — йдеться в доповіді.Водночас страховики дещо меркантильно пояснюють свої доводи.

На їхню думку, вже в найближчі роки така ситуація призведе до збільшення витрат на охорону здоров'я. У BCBS порахували, що лікування мілленіалів коштуватиме на 33 відсотки більше, ніж представників "покоління Х" у такому ж віці.

Також у дослідженні йдеться, що мілленіали незабаром повинні скласти кістяк економіки та управлінської сфери зокрема США. Але надмірна хворобливість не дозволить їм працювати з належною ефективністю. Водночас на їхнє лікування державі доведеться спрямувати приблизно 4,5 тис. дол. на рік усіх витрат на душу населення.

"Плюс слабке здоров'я загрожує багатьом із представників покоління 1981-1996 років безробіттям", — просто добивають таким "діагнозом" мілленіалів страховики.

Що цікаво, у дослідженні зазначають, нібито "панацеї" для того, щоб боротися з цією проблемою поки немає. Отже, BCBS пропонує владі не тільки США, але й інших країн звернути пильну увагу на цю проблему і робити довгострокові фінансові прогнози, зважаючи на особливості здоров'я мілленіалів.

Розстріл поліцейського патруля: Стало відомо, скільки зброї було в авто військових, що вчинили вбивство

вівторок, 23 квітень 2024, 9:32

Він зазначив, що усю зброю зловмисники викинули у водойму. . Рихлюк уточнив, набої мали калібр 5,45, а на місці події ще працюють слідчі. . Зі слів підозрюваних, вони везли боєприпаси у свій будинок на території області. . Також Рихлюк додав, що ...

Спадок Володимира Мономаха: Після дуже довгої реставрації в Києві відкрили для відвідування одну з найстаріших церков України

вівторок, 23 квітень 2024, 9:23

У Національному заповіднику "Києво-Печерська лавра" відкрилася для відвідування церква Спаса на Берестові. Це одна з найдавніших християнських пам'яток Києва датована початком кінцем XI - початком XII століття. Кошти на будівництво храму надав знаменит...