"Белорусы! Подымайтесь к борьбе против российско-большевистских империалистов": Українцям показали послання УПА братньому й такому ж пригніченому народу

У мережі оприлюднили архівне фото листівки із посланням Української повстанської армії (УПА) білорусам. Показово, що воно було написано російською мовою. Світлину опублікували на сторінці спільноти History Ukraine у Twitter, зазначають Патріоти України. Наші повстанці закликали своїх сусідів-однодумців боротися з російською експансією аж до її повного подолання.

"Агітаційна листівка УПА зі зверненням до білоруського народу про боротьбу з російськими імперіалістами", – зазначили автори допису.

Нижче наводимо повний текст послання.

Звернення УПА до білорусів

Антибільшовицьке послання вояків УПА білорусам

"Свобода народам и человеку!

Белорусы!

Подымайтесь к борьбе против российско-большевистских империалистов за свое национальное и социальное освобождение, за построение самостоятельной белорусской державы, руководителем и хозяином которой будет белорусский народ!"

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...