"Беня" розширяється: Коломойський відкрив компанії з виробництва зброї і боєприпасів

Олігархи Ігор Коломойський та Геннадій Боголюбов відкрили на Прикарпатті дві компанії з виробництва зброї і боєприпасів, передають Патріоти України.

Обоє - серед кінцевих власників фірм "Таргет-М" і "Рокіт-М", зареєстрованих 29 січня 2020 року. Основний вид діяльності фірм - виробництво зброї та боєприпасів.

"Таргет-М" зареєстроване у Дрогобичі Львівської області по вул. Бориславська, 82. Там, де і "НПК-Галичина" Коломойського.

"Рокіт-М" - у місті Надвірна Івано-Франківської обл. по вул. Майданська, 5. За цією ж адресою зареєстроване "Нафтохімік Прикарпаття", серед кінцевих бенефіціарів якого - Коломойський і Боголюбов.

Серед засновників компанії "Рокіт-М" - фірма зареєстрована у США "Грей Фокс Інтернешнл ЛЛС" (Флорида, внесок у статутний фонд - 1 тис. грн) та "Нафтохімік Прикарпаття" (внесок - 9 тис. грн).

Контролерами двох підприємств крім Боголюбова і Коломойського є: Олексій Буйніс (Київ), Світлана Делі (Ізраїль), Юрій Кіперман (Козин, Київська область), Корф Мордехай Юда (Маямі Біч, США), Євген Кричевський (Київ), Лейбер Уріел Цві (Маямі Біч, США), Захар Палиця (Женева, Швейцарія), Оксана Палиця (Шене-Бугеріс, Швейцарія), Дмитро Потішман (Натанія, Ізраїль).

Мордехай Корф та Уріель Цві Лейбер разом з Коломойським і Боголюбовим є співвідповідачами у справі за позовом державного Приватбанку в Канцлерському суді штату Делавер (США) за звинуваченням у відмиванні і привласненні $ 622,8 млн, які належали вкладникам Приватбанку в Україні.

Серед видів діяльності "Рокіт-М" і "Таргет-М" - виробництво зброї та боєприпасів (основний), діяльність посередників, що спеціалізуються в торгівлі іншими товарами, обслуговування систем безпеки.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...