Бенкет під час чуми: Кличко жорстко відреагував на нічні вечірки в Києві у розпал пандемії

Київський мер Віталій Кличко попросив поліцію провести перевірку всіх нічних клубів столиці, які всупереч заходам карантину влаштовували вечірки в минулі вихідні. Про це столичний голова заявив під час брифінгу 18 травня, передають Патріоти України.

"Хотів би відзначити, я бачив у вихідні в соцмережах відео з деяких нічних клубів столиці. Скажу відверто: я обурений! Натовпи людей - це якийсь бенкет під час чуми! Міська влада не дозволяла відкривати нічні клуби та інші розважальні заклади! І я звертаюся до поліції - перевірити такі заклади. Повинна бути сувора відповідальність для їх власників!"- сказав він.

Також Кличко звернувся до людей, які відвідують такі заходи. За його словами, вони напевно не будуть такими веселими, коли потраплю в інфекційне відділення лікарні.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...