"Бензиновий король краде Карпати": На Львівщині туристичні землі роздали "під городи" працівникам "Галнафтогазу" (відео)

За словами місцевих жителів, у них просто віджимають землі під так званий туризм.

Курорти Карпат під загрозою знищення? На Львівщині у селян забирають коштовну землю і залякують розправою. Яким чином до цього причетне керівництво Сколівської РДА та Славської селищної ради, та хто стоїть за масштабним захопленням карпатських земель? Розслідувала журналістка Наталія Дігтяр, повідомляють Патріоти України із посиланням на "СтопКор".

За словами місцевих жителів, у них просто віджимають землі під так званий туризм. А задіяні нібито в цій схемі селищний голова Славського Володимир Бега і депутати селищної ради. "Інвесторів головних ми ніколи в обличчя не бачили, нам ніхто їх не представляв, ніхто нас не знайомив. Одного разу казали, що це австрійці, наступного разу приїжджає пан. Гаразд, потім вони кажуть, що якийсь пан Антонов – головний інвестор", – розповідає мешканка с. Велика Рожанка Богдана Шкелебей.

"Останні два місяці тут тільки й мови що про сотню невідомих, яким таємно дісталися ділянки – аж 40 гектарів! – на гірськолижних схилах. Причому — під городи, хоча земля ця – рекреаційна, тобто призначена для відпочинку та туризму. А ще цікавіше, що ділянки віддали представникам фірми "Славські", - йдеться у сюжеті.

Журналісти дізналися, кому вона належить. "Кінцевий бенефіціар – Віталій Антонов. Наразі – президент концерну «Галнафтогаз», яка утримує заправки ОККО. При цьому місцевих жителів залишили з носом", - повідомляють ЗМІ. Так само не дісталася земля і туристичному комплексу «Захар Беркут».

Хоча саме на цих ділянках розташована частина їхнього майна, зокрема, підіймачі. «В цей час, поки тягнеться суд, ми дізнаємось, що десь на початку 2020 року ті землі, які ми хотіли взяти для розвитку територій, роздані фізичним особам – 24 ділянки по 2 га. Їх роздали працівникам фірми «Галнафтогаз» нібито для особистого сільського господарства. Нас це дуже зацікавило, чому така ситуація виникла, тим більше, що всі ці працівники корпорації «Галнафтогаз» – люди не місцеві й не мають жодного відношення до сільського господарства», — коментує співвласник туристичного комплексу «Захар Беркут» Орест Шейко.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...