Березень розпочнеться із потепління: Народний синоптик розповів, коли чекати справжню весну

Останні десять днів лютого погода в Україні буде відносно теплою: температура повітря вночі буде від -3 до +3 градусів, а вдень коливатиметься від 4 до 9 градусів тепла, при цьому на вулиці буде волого. А справжнє потепління прийде вже у березні. Саме з нього розпочнеться перший місяць весни. Про це виданню "Радіо Трек" розповів народний синоптик Станіслав Щедрін, передають Патріоти України.

Температура повітря коливатиметься від 9 до 11 градусів із позначкою "плюс", а в західних областях потеплішає до +10...+13 градусів. Сонце буде показуватися на небі частіше, ніж у лютому, а от опадів буде небагато.

"Така погода в Україні протримається і другу декаду місяця. В кінці березня побільшає хмар, але ще дужче потепліє. На заході та півдні можуть бути періоди, коли температура сягатиме +14...+18 градусів", – прогнозує Щедрін.

А от на початку квітня Україну чекає похолодання. На більшості території країни очікуються зливи та грози, а у Карпатах навіть може випасти сніг. Проте, каже синоптик, холоди не затримаються в Україні надовго.

Вже з другої декади другого весіннього місяця почнеться потепління, а погода стане майже літньою. Температура повітря нерідко підніматиметься до +15...+20 градусів за Цельсієм. Також у квітні, за прогнозом народного синоптика, час від часу будуть зливи, а місцями вони будуть супроводжуватися грозами. До кінця місяця буде вітряно.

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...