Бережіть голови! Землю накриє потужна магнітна буря, яка триватиме три дні

Як і минулого місяця, днями Землю накриє досить потужна магнітна буря з К-індексом 5 - її дію можуть відчути на собі метеозалежні люди та особи з хронічними захворюваннями, насамперед сердечно-судинної системи, передають Патріоти України.

За даними meteoagent.com, буря «червоного» рівня очікується у середу, 20 березня. Вона триватиме два дні — до 21 березня. Магнітосфера заспокоїться лише 22 березня.

Тим, хто страждає на хронічні захворювання, а також людям зі слабким здоров'ям чи ослабленим імунітетом в такі дні рекомендують гарно висипатися та більше гуляти на свіжому повітрі, відмовитися від напоїв, що бадьорять, віддавши перевагу трав'яним чаям чи сокам. Під час магнітних бур ймовірні головні та суставні болі, запоморочення, загострення хронічних хвороб, поганий сон та дратівливість. Отже, корисним буде заздалегідь подбати про те, щоб в домішній аптечці були необхідні ліки.


На вулицях стане суттєво темніше: У Києві починають економити світло через дефіцит електрики у мережі

четвер, 9 травень 2024, 18:50

У Києві через дефіцит в енергосистемі зменшать яскравість усіх ліхтарів у місті, що дозволить досягти загальної економії не менше 20%. Про це 9 травня повідомляє пресслужба КМДА. . Уточнюється, що повністю виключати усі ліхтарі ніхто не буде. Завдяки ...

Вражаюче відкриття! Астрономи виявили рекордну за розмірами планету, в понад чотири рази більшу за Землю

четвер, 9 травень 2024, 17:56

Астрономи виявили нову планету, яка має щонайменше пару рекордів. Хоча вчені ще багато чого не знають про цей не такий вже й далекий за космічними мірками світ, відомо, що планета перебуває в зоні населеності своєї зірки, а значить, там може бути вода ...