"Бережіть себе, бо ховати вас в таку погоду, приємного мало": Священник з Полтави підірвав мережу постом про негоду

По всій Україні панує негода. Снігом замело вулиці й дороги, а через заметіль важко не лише пересуватися вулицями, а й влаштовувати похорон. На це натякнув скандальний священник з Полтави Олександр Дедюхін, зазначають Патріоти України.

"Ви там бережіть себе, бо ховати вас в таку погоду, приємного мало", - написав він.

Публікація священнослужителя викликав активне обговорення у соцмережі.

  • Найбільш ідеальний пост про снігопад. А то всі стандартно пишуть про красу, про настрої... Ідіть спочатку на цвинтар, кадилом помахайте неслухняною від холоду рукою, тоді ставитимете дурні фото на тему снігопаду.
  • Одна людина казала, що помирати зимою недобре, бо люди клясти будуть, як копатимуть мерзлу землю. А літом добре, лежиш собі, посміхаєшся.
  • Оптимістично.
  • А ще кажуть, що у медиків гумор специфічний. Он як святі отці мочать.
  • Переконливо.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Закон про мобілізацію: Стало відомо, чи роздаватимуть жінкам повістки до армії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:28

Згідно із новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня, жінок можуть призвати на службу у Збройних Силах лише за добровільною згодою. Про це повідомляє "24 канал", передають Патріоти України. Водночас, усі жінки від 18 до 60...