"Бережіть себе і майно": Українців попередили про зміну погоди в п'ятницю та на вихідних

У п'ятницю, 18 лютого, в Україні очікується погіршення погодних умов. Буде вітряною, очікуються дощі та місцями мокрий сніг. Згідно з прогнозом синоптика Наталії Діденко, завтра в Україні буде штормовий вітер, дощитиме, а часом можливий мокрий сніг, передають Патріоти України.

"Пориви Північного західного вітру сягатимуть штормових, 15-22 метри в секунду. Тому будьте обережними, бережіть себе і своє майно...",- попередила вона.

За прогнозом Наталії Діденко, температура повітря 18 лютого особливо не зміниться, очікується + 2...+ 7 градусів. "У Києві в п'ятницю - місцями невеликий дощ, можливо з мокрим снігом, вітряна погода з північно-західними поривами до 15-18 метрів в секунду, обережно!",- повідомила синоптик.

Температура повітря вночі в столиці складе близько 2 градусів тепла, вдень близько +5 градусів. "На вихідних в Україні втримається волога вітряна погода з невеликими коливаннями температури повітря. Тепле повітря буде домінувати, тому найближчими днями залежність від газового опалення буде зменшуватися", - підсумувала Діденко.

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...

Підстава для визнання непридатним: Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації

вівторок, 23 квітень 2024, 9:55

В Україні продовжується військовий стан, а також проводиться загальна мобілізація. Усі військовозобов'язані зобов'язані пройти Військово-лікарську комісію (ВЛК). Проте існують хвороби хребта, при яких особу визнають непридатною до військової служби у З...