Бережіть себе: На Україну насувається потужна магнітна буря

Тим, у кого є хронічні захворювання серцево-судинної системи – потрібно подбати про те, щоб під рукою були необхідні ліки.
Метеопатам слід поберегтися. Ілюстрація: соцмережі.

Перед магнітною бурею вже вчора та сьогодні метеочутливі люди можуть страждати від погіршення самопочуття. Адже 16-го липня очікуються магнітні коливання, повідомляють Патріоти України із посиланням на Лабораторію рентгенівської астрономії Сонця.

Як повідомлялось, магнітні бурі у липні очікуються дуже сильні. Фахівці відзначають, що кілька метеоударів будуть найпотужнішими за останні 10 років. Це позначиться на самопочутті навіть тих, хто зазвичай не схильний до геомагнітних коливань.

Найближча сильна магнітна буря накриє Землю вже в наступний понеділок, 16 липня. Однак погіршення самопочуття може спостерігатися з суботи, 13 липня. Медики попереджають, що може з'явитися запаморочення, загальна апатія, сонливість, нудота, озноб, дратівливість. Тим, у кого є хронічні захворювання серцево-судинної системи – потрібно подбати про те, щоб під рукою були необхідні ліки.

Джерело: УНН

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...