Бережіться! Бекон назвали смертельно небезпечним

Через новий оздоровчий сніданок Національна служба охорони здоров'я (НСОЗ) Англії може виключити з меню улюблені страви пацієнтів, включаючи ковбаси і пюре, повідомляють Патріоти України.

На лікування раку, хвороб серця і діабету 2 типу НСОЗ Англії витрачає мільйони. Фахівці в галузі охорони здоров'я побоюються збільшення ризику захворювання на рак, пов'язаного з переробленим м'ясом.

Під переробленим м'ясом розуміється м'ясо, яке було перероблене за допомогою соління, ферментації, копчення або інших процесів для поліпшення смаку або консервації.

Небезпечним для здоров'я продуктом є бекон, оскільки він відноситься до тієї ж категорії, що і азбест, і здатний викликати рак, підтримує ініціативу лікар Шарлотта Хоултрам.

Кампанія з вилучення шкідливих продуктів з лікарень проводиться після того, як Міжнародне агентство з дослідження раку (IARC) класифікувало перероблене м'ясо як канцероген - речовина, що викликає рак.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...