Бережіться, ДТП! Названо найнебезпечнішу трасу України

В Україні назвали трасу, яка виявилася лідером за кількістю ДТП за минулий рік. Цю інформацію надав департамент патрульної поліції Національної поліції України, повідомляють Патріоти України.

Так, цією трасою виявилася дорога, що з'єднує Київ і Одесу, на ділянці якої між селами Чабани і Віта-Поштова протягом року сталася 71 аварія.

Крім цього, в лідерах також виявилися наступні траси. А саме: М-06 Київ-Чоп від с. Зубра в с. Солонка (70 ДТП), М-07 Київ-Ковель-Ягодин від м. Буча в с. Ворзель (64 ДТП), М-03 Київ-Харків-Довжанський від с. Гора в м. Бориспіль (63 ДТП) та М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі від м. Бровари в с. Калинівка (51 ДТП).

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...