Бережіться! Коронавірус увірвався на популярні серед українців курорти

Коронавірус дістався до двох популярних курортів - про перші випадки зараження заявили 10 березня в Туреччині і на Ямайці. Як повідомляє Anadolu з посиланням на міністра охорони здоров'я Туреччини Фахретіна Коджі, громадянин, який захворів, недавно їздив в одну з європейських країн, передають Патріоти України.

При цьому він не повідомив деталей про інфікованого, а також де саме був зафіксований випадок зараження. Коджа додав, що чоловіка ізолювали, а за здоров'ям його сім'ї і найближчого оточення стежитимуть.

За словами глави турецького МОЗ, стан інфікованого поки задовільний. У відомстві не очікують поширення вірусу, оскільки його діагностували на ранній стадії.

На Ямайці коронавірус знайшли у жінки, яка їздила до Великобританії. Як повідомляється на сайті міністерства охорони здоров'я країни, 9 березня вона звернулася в органи охорони здоров'я, після чого була ізольована. "Ямайка сьогодні зафіксувала перший випадок коронавырусу, який був завезений у країну", – сказано в повідомленні.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...