Бережіться! Киянка купила морозиво, яке могло її вбити: Що було всередині (відео)

У Києві жінку мало не вбило морозиво, яке вона купила разом з чоловіком. Про це повідомляє ТСН, зазначають Патріоти України.

Як все сталося

Подружжя в Києві купило дві банки морозива одного виробника. Але в одній з них крім десерту помітили щось схоже на голку. Шматок металу випав прямо з ложку, коли жінка хотіла з'їсти ще.

Як виявилося, на дні відерця з десертом була голка. Це було морозиво з фісташкою відомого виробника. "Все спочатку було добре, а потім у мене з ложки випала голка", - згадує той вечір жінка.

Що говорить виробник

За словами киянки, вони з чоловіком донесли ситуацію до виробника ласощів і перед ними вибачилися. "Вибачення - це, звичайно, добре, але що це за ситуація. А якби це була дитина? - дивується жінка. На виробництві морозива їй сказали, що, можливо, партію пошкодили та це сталося випадково.

Компенсація

Адвокат в сюжеті каже, що якщо у вас є докази - ви можете розраховувати на компенсацію. "Якщо у вас є фото і відео, було проведено лікування - ви цілком можете розраховувати компенсацію від тисяч до сотень тисяч гривень", - повідомив адвокат.

Австралійський боксер порівняв Ломаченка... з Ейнштейном

вівторок, 7 травень 2024, 12:51

Василь Ломаченко все ще залишається сильним боксером, попри свій вік. Так вважає майбутній суперник українця Джордж Камбосос, передають Патріоти України. Австралієць порівняв свого майбутнього суперника по чемпіонському поєдинку з відомим у минулому на...

Суд визнав винним: На Львівщині працівник ТЦК водив авто під наркотиками

вівторок, 7 травень 2024, 12:14

На Львівщині суд визнав працівника районного винним у водінні авто в стані наркотичного сп'яніння. Йому призначили 17 тис. грн штрафу з річною забороною керувати транспортними засобами. Про це повідомляє Zaxid.net, передають Патріоти України. Повідомля...