Бережіться! Медики заявили, що кип'ячена вода може бути небезпечною для здоров'я

Медики розповіли, що постійне повторне кип'ятіння води може згубно вплинути на здоров'я людини. Така вода може бути дуже небезпечною і містити в собі шкідливі речовини, передають Патріоти України.

Як пояснюють фахівці, кип'ятити одну і ту ж води двічі чи більше разів - дуже небезпечно для здоров'я. Такий комфорт може спричинити серйозні проблеми нервової, серцево-судинної, сечостатевої системи, а також проблеми в галузі дерматології.

Крім того, регулярне вживання такої води може негативно вплинути на жіноче здоров'я, привести до безпліддя, розумової відсталості у дітей.

З'ясувалося, що чим частіше кип'ятити воду, тим менше корисних властивостей в ній залишається. А ось цілком нешкідливі компоненти перетворюються в небезпечні. Особливо це стосується звичайної трубопровідної води. В її складі може бути миш'як, фтор і нітрати.

У звичайному стані їх кількість дозволяє захистити воду від шкідливих організмів і не становлять небезпеки. Однак після кількох кип'ятінь всі ці речовини стають більш небезпечними. Також вони мають властивість накопичуватися в організмі людини.

Одноразове кип'ятіння, за словами фахівців, не несе небезпеки для здоров'я людини. Вода позбавляється шкідливих мікробів, стає безпечною і теплою. Щоб уникнути проблем зі здоров'ям, варто відмовитися від повторного кип'ятіння води та міняти воду після кожного нагрівання.

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...

Російський футболіст поскаржився на ромів та маленьку зарплату в Словаччині

неділя, 5 травень 2024, 20:50

Російський футболіст Микита Глушков розповів, що його шокувало під час виступів у Словаччині, передають Патріоти України. «У словацькому місті Требішов було населення близько 30 тисяч, і третина – роми. Вечорами було небезпечно гуляти – раптом хтось із...