Бережіться! На українському курорті зафіксували спалах коронавірусу (відео)

У курортному селищі Рибаківка Березанського району Миколаївщини зафіксували спалах коронавірусу. Місцева влада запевняє, що ситуація з COVID-19 у населеному пункті контрольована і не несе загрози відпочивальникам. Відповідну заяву зробив головний лікар Центру медико-санітарної допомоги Коблево Віктор Чернега, передають Патріоти України.

"На сьогодні у нас офіційно підтверджено 15 випадків захворювання на COVID-19. З них четверо приїжджих та 11 мешканців нашого селища. В обласній інфекційній лікарні перебуває четверо людей, їх стан середньої важкості, всі інші – на самоізоляції, хворіють у легкій або безсимптомній формі", - повідомив Чернега.

Він також зазначив, що наразі повністю проведено обстеження контактних осіб, таких було 53. З них позитивний тест отримали 6. Звідси і цифра - 15 хворих, спочатку таких було лише 9.

"Всі хворі взяті під посилений контроль, небезпеки захворіти, якщо ви дотримуєтеся правил карантину, немає", - запевнив головлікар.

У свою чергу, староста села Рибаківка Олександр Антоненко стверджує, що місцева влада та підприємці роблять все необхідне, щоб дотримуватися карантинних норм та правил безпеки.

Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...

Спершу була сварка: В Угорщині жорстоко вбили українця

четвер, 2 травень 2024, 18:45

У Будапешті внаслідок суперечки та бійки українець отримав смертельні ножові поранення і помер на місці. Про це повідомляє пресслужба поліції, передають Патріоти України. За даними правоохоронців, 1 травня до Центру управління діяльністю Головного упр...