Бережіться! Названо авто, які ніколи не проходили краш-тести - їх купують мільйони людей

Не всі автомобілі проходять краш-тест від виробника перед виходом на ринок. Про це повідомляє ресурс Driving, передають Патріоти України.

Випробування не проходять автомобілі таких відомих марок: Jaguar, Land Rover і Porsche. Але також без тесту залишаються і багато моделей Mercedes-Benz. Крім того, краш-тесту не піддавалися BMW 7 Series, Cadillac CT6 і Kia K900.

Але експерти підкреслюють, що навіть без тесту деякі авто можуть отримати позначку "рекомендоване". Відзначимо, що краш-тест для автомобілів роблять, щоб перевірити його на стійкість до аварій. Також тест показує, у яких ДТП виживають пасажири і водій машини.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...