Бережіться! Названо чотири знаки Зодіаку, на яких чекають серйозні проблеми зі здоров'ям у 2021 році

Наближається 2021 рік, який пройде під знаком Білого Металевого Бика. Астрологи вважають, що цей рік буде неспокійним для тих знаків Зодіаку, які мало уваги приділяють своєму здоров'ю і мають занедбані хвороби. Тому представникам цих знаків бажано вже зараз розпочати оздоровчі практики, зайнятися лікувальною фізкультурою, дієтою і пройти профілактичні огляди. Про це пише видання "Страна", передають Патріоти України.

Лев

В 2021 році Леви можуть страждати від сезонних захворювань навесні або восени, тому їм треба уважно стежити за імунною системою, загартовуватися, подумати про розвантажувальні дні і придбати комплекс вітамінів. Намагайтеся також більше бувати на свіжому повітрі, відмовтеся від солі і міцних напоїв, не переохолоджуйтеся і тримайтеся подалі від протягів.

Діва

Дівам, яким хочеться мати міцне здоров'я, варто зайнятися спортом, кинути палити і не захоплюватися алкоголем. Астрологи радять у міжсезоння уникати людних місць, носите маску, щоб не підхопити віруси, не переохолоджуватися і не перевтомлюватися. Слабким місцем впродовж року буде травний тракт, тож при необхідності можна провести обстеження кишківника і підшлункової залози.

Стрілець

Стрільці у рік Бика повинні берегтися від застуд і вірусів, а також ретельно стежити за станом дихальної системи. Для представників цього знаку у першій половині року буде підвищений ризик для здоров'я. Астрологи радять дотримуватися необхідної дієти, відмовитися від алкоголю і шкідливих продуктів.

Водолій

У 2021 році у Водоліїв буде знижений життєвий тонус, тож їм доцільно менше піддавати себе фізичним та емоційним навантаженням для уникнення збоїв в роботі нервової системи. Треба слідкувати за тим, щоб не перевтомлюватися, якісно харчуватися і забути про перекуси на ходу, які можуть призвести до гастриту. У другому півріччі 2021 року варто приділити час кардіонавантаженням, але відповідно до ваших можливостей у спорті.

В Україні отримати штраф можна навіть після добровільного відвідування ТЦК - адвокат пояснив причини

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:24

Навіть при добровільній явці до територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) громадяни можуть бути оштрафовані за порушення правил військового обліку. Адвокат Роман Сімутін пояснив, у яких випадках це можливо. Так, постанова Кабі...

На Закарпатті прикордонник застрелив жителя Дніпра, який намагався незаконно перетнути кордон

п’ятниця, 17 травень 2024, 13:54

Військовослужбовець прикордонного загону застрелив 39-річного жителя Дніпра під час його спроби перетнути українсько-румунський кордон на Закарпатті. Прикордонника вже затримали працівники Державного бюро розслідувань (ДБР), повідомляють Патріоти Украї...