Бережіться! Названо напій, непридатний для пиття в літаку

Невідома стюардеса назвала газовані напої особливо непридатними для пиття в літаку. Про це повідомляє Daily Express, передають Патріоти України.

За її словами, на великих висотах такі рідини стають ще більш газованими – це пов'язано з тим, що вуглекислий газ, який їх насичує, легше виділяється при більш низькому тиску повітря в кабіні. Через це напої навіть стає важко наливати.

"Дієтична кола наливається набагато довше, ніж будь-який інший безалкогольний напій або будь-яка рідина в повітрі", – поділилася стюардеса.

Бортпровідниця також зазначила, що в літаку краще пити звичайну воду, щоб уникнути зневоднення організму. При цьому важливо, щоб вона була в пляшці, адже в решті випадків пасажирам можуть подати некип'ячену воду з-під крана.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...