Бережіться! "Нова пошта" попередила українців про нову шахрайську схему у популярному месенджері

"Нова пошта" закликає українців не вірити шахраям, які у телеграм-каналах поширюють інформацію про акції та розіграші в обмін на реєстрацію. Відповідну заяву компанія опублікувала на сайті НП, передають Патріоти України.

"У різних телеграм та вайбер каналах, а також у соціальних мережах шириться велика кількість об’яв про різні розіграші, де шахраї використовують назви відомих компаній. Таким чином вони збирають всю інформацію про людей, які повірили в ці розіграші. Сьогодні зʼявилась інформація про ще один шахрайський святковий розіграш. Цього разу про ялинки нібито від "Нової пошти" та відомого виробника напоїв - її поширили у низці телеграм-пабліках", - повідомляють у пресслужбі НП.

У компанії наголошують, що "Нова пошта" не має жодного відношення до цього оголошення. "Всі телеграм-пабліки, які поширюють цю інформацію, допомагають шахраям обманювати людей. На жаль, більшість телеграм-каналів сьогодні анонімізовані, вони свідомо використовують згадку про компанію як клікбейт у рекламі, за яку беруть гроші, та чим вводять в оману своїх підписників", - зазначили у НП.

"Нова пошта" закликає всіх українців бути уважними та не поширювати неперевірену інформацію.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...