Бережіться! Основні симптоми коронавірусу змінилися через мутації

Коронавірус мутував, і це призвело до зміни його основних симптомів. Вчені говорять, що головний біль, біль у горлі і нежить - тепер найчастіші симптоми COVID-19. Про це повідомляє Mirror, передають Патріоти України.

При цьому Всесвітня організація охорони здоров'я як і раніше перераховує три контрольних ознаки вірусу: лихоманку, безперервний кашель і втрату смаку і запаху.

Професор генетичної епідеміології Королівського коледжу Лондона Тім Спектор заявив, що індійський варіант коронавірусу у молодих людей зараз більше схожий на застуду.

Він також додав, що люди повинні проходити тестування, якщо вони думають, що у них застуда. Це допоможе стримати будь-яке потенційне поширення COVID-19.

За даними експертів, кашель був найбільш поширеним симптомом на початку пандемії, і він був у 46% інфікованих пацієнтів. "З початку травня ми вивчаємо основні симптоми, і вони вже не такі, як раніше", - зазначили вчені.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...