Бережіться! Шахраї підробляли продукти харчування відомих брендів, їх продавали по всій Україні (фото, відео)

В Україні шахраї займалися виробництвом і продажем підроблених товарів більше десяти вітчизняних продуктових брендів. Реалізовували фальсифікат через інтернет і постачали оптовикам, а також у магазини по всій країні. Групу аферистів викрили співробітники Департаменту кіберполіції спільно зі слідчими ГУ Нацполіції Львівської області. Про це передали в прес-службі поліції, передають Патріоти України.

Злочинці виготовляли в гаражних та складських приміщеннях контрафактні продукти: каву, спеції, соуси, приправи, маринади, дріжджі, салатні заправки, кондитерські вироби тощо. Потім ці товари маркували торговими марками відомих українських виробників. Зазначається, що сировину для виготовлення продуктів замовляли за кордоном. Було встановлено, що до таких дій причетний 34-річний житель Київської області разом з сімома спільниками. Правоохоронці при проведенні 27 обшуків вилучено понад 10 тонн готової контрафактної продукції.

Крім того, було вилучено обладнання, сировину для виготовлення фальсифікату, комп'ютерну техніку, мобілки, гроші, банківські картки, "чорнові" записи та документація. Всі речові докази повірять експерти. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 229 (Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) КК.

25-річна українка організувала "фабрику документів" у Гданську, але щось пішло не так (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:02

Польські правоохоронці затримали 25-річну громадянку України, яку підозрюють у підробці документів. Слідчі виявили понад 2750 готових документів, вартість яких на чорному ринку може сягати 14,5 млн злотих (близько 142 млн грн). Про це повідомила Прикор...

У Євпаторії понад 200 тварин загинули під час пожежі у зоопарку

вівторок, 16 квітень 2024, 11:44

В тимчасово окупованій Євпаторії вночі згорів екзотаріум Тропік-парк, на пожежі врятовано жінку та двох ведмедів. Про це повідомляють російські ЗМІ у вівторок, 16 квітня.Зазначається, що повідомлення про спалах надійшло до служби порятунку о 02:33. Вог...