Бережіться! ТОП-6 продуктів, якими не варто захоплюватися, якщо вам дорога здорова шкіра

Кожна дівчина, та навіть світові знаменитості хоча б раз у житті стикалася з акне, гормональними висипаннями, лущенням, сухістю та іншими проблемами шкіри. І якщо деякі з них можна виправити за допомогою косметичних засобів, то більшість коригується тільки правильним харчуванням, передають Патріоти України.

Розглянемо список продуктів, якими краще не зловживати, якщо ви хочете зберегти молодість і свіжість вашої шкіри.

Цукор, солодощі, солодкі газовані напої

Цукор позбавляє шкіру її натурального зволожувача - гіалуронової кислоти, а також провокує появу на поверхні шкіри стафілококової інфекції. Крім того, надмірне споживання цього продукту викликає залежність, і як наслідок - зайва вага.

Фастфуд

По-перше, практично у всіх цих продуктах міститься велика кількість транс-жирів і солі, яка викликає затримку рідини в організмі, а це веде за собою набряки, підвищення тиску і т.д. По-друге, ви не можете бути впевнені в якості та свіжості цих продуктів на всі 100% і заробити проблеми з травленням або навіть отруєння.

Кава

Природно, одна-дві чашечки кави в день не заподіють шкоди, але якщо надмірно зловживати цим напоєм, в організмі підвищується рівень гормону стресу - кортизолу. Також кава має сечогінний ефект, що веде до зневоднення і, як наслідок, до втрати пружності та еластичності шкіри, а також до її старіння.

Алкоголь

Вживання алкоголю у великих кількостях також веде до зневоднення організму, що позначиться на вашій шкірі передчасними зморшками, висипаннями і лущенням.

Молочна продукція

Для багатьох буде несподіванкою побачити в цьому списку молочну продукцію, яка споконвіку вважалася дуже корисною. Відзначимо, що вона корисна для дітей, а ось у дорослих часто молочні продукти не тільки не засвоюються, а й провокують проблеми з шлунково-кишковим трактом і висипання на шкірі.

Смажена їжа

Всі ми любимо смачно поїсти і іноді грішимо смаженою картоплею або курочкою на грилі. Відзначимо, що при високих температурах масло, на якому ми смажимо, окислюється і виділяє токсичні речовини, що отруюють наш організм. Жири уповільнюють кровообіг, що може привести до забивання пор і вугрів.


Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...