Бережіться, це зовсім не випічка! Дієтолог назвала найбезпечніші солодощі

Дієтолог Наталія Самойленко повідомила, що найбезпечніші солодощі - чорний шоколад та сезонні фрукти, передають Патріоти України.

Також дієтолог сказала, що за добу краще не з'їдати понад 25 грамів чорного шоколаду та понад 300 грамів фруктів.

"Сезонні фрукти та чорний шоколад краще вживати у певних кількостях, це: фрукти до 300 грамів, чорний шоколад - 20-25 грамів на добу...", – поділилася співрозмовниця.

Раніше повідомлялося, що покупні солодощі містять багато цукру, тому шкодять зубам та фігурі. Також у магазинних солодощах можуть бути шкідливі інгредієнти, зокрема, пальмова олія.

Лікар-дієтолог Олена Толоконникова говорила, що "замінниками" солодощів є натуральні продукти, в яких міститься найбільше глюкози, зокрема, кукурудза, солодкий болгарський перець та буряк.

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...